اطـلاعیه بـروزرسانی و تـخفیف هـای ویژه سـایت :
خانه / وقت سفارت / وقت سفارت انگلیس در آنکارا

وقت سفارت انگلیس در آنکارا

وقت سفارت انگلیس در آنکارا

اولین نکته ای که قبل از هر موضوعی در رابطه با وقت سفارت انگلیس در آنکارا باید به آن توجه کرد امکان گرفتن وقت فوری سفارت انگلیس است. متقاضیانی که برای دریافت ویزای انگلیس اقدام می کنند می توانند در آنکارا در بازه ی یک هفته ای امیدوار به اخذ وقت باشند. همین موضوع سبب شده که دریافت وقت سفارت انگلیس در آنکارا یکی از گزینه های محبوب برای  ایرانیان به شمار می رود.

تنها مشکلی که برای دریافت وقت سفارت انگلیس در آنکارا وجود دارد این است که متقاضیانی که برای دریافت ویزا اقدام کرده اند باید حداقل مدت زمان سه روز و دو شب را در آنکارا اقامت داشته باشند. بهتر است در طول این مدت زمان که در آنکارا اقامت دارید هتلی را در نزدیک دفتر VFS آنکارا که محل انجام انگشت نگاری و تحویل مدارک مورد نیاز ویزای انگلیس است انتخاب کنید.

نکته دیگری که باید در مورد وقت سفارت انگلیس در آنکارا به آن توجه کنید این موضوع است که برای پاسخگویی سریع تر این سفارت خانه از سرویس priority استفاده کنید. استفاده از این سرویس سبب می شود که سفارت خانه سریع تر به درخواست شما برای اخذ ویزای انگلیس پاسخ دهد. این بازه بین یک تا دو هفته زمان می برد.

این بدین معنی است که مراحل اخذ ویزای انگلیس در دفتر آنکارا با سرعت بیشتری صورت می گیرد.

پاسخگویی سریع تر از طرف سفارت کشور انگلیس و همچنین گرفتن وقت سفارت در مدت زمان یک هفته امتیازهای بزرگی هستند که متقاضیان دریافت ویزای انگلیس با گرفتن وقت از سفارت انگلیس در آنکارا از آن بهره می برند.

وقت سفارت انگلیس در آنکارا

وقت سفارت انگلیس در آنکارا

کارگزار سفارت انگلیس در آنکارا شرکت Tele Performance میباشد که امکان گرفتن نوبت از ۷ روز آینده به بعد را برای مسافران فراهم کرده است. باتوجه به اینکه سفارت انگلیس اصل پاسپورت متقاضی را بعد از تحویل مدارک دریافت نموده و به او بازنمیگرداند با این حال کشور ترکیه این امکان را به ایرانیان میدهد که مسافر بدون پاسپورت و با دریافت برگۀ عبور از سفارت ایران بتوانند تا آماده شدن جواب ویزا به ایران بازگردند.

در درخواست های اقامتی ( Settelment ) چون شرکت Tele Performance اصل پاسپورت متقاضی را به او باز میگرداند به همین خاطر دیگر نیازی به دریافت برگۀ عبور نیست.

نمایندگی سفارت انگلیس در تمامی روزهای هفته به غیر از روزهای شنبه و یکشنبه پاسخگوی متقاضیان دریافت ویزای انگلیس هستند. در آنکارا می توانید برای دریافت انواع ویزاهای توریستی با مدت زمان های ۶ ماهه، ۲ ساله و ۵ ساله اقدام نمایید.

آدرس سفارت انگلیس در آنکارا

TelePerformance Ankara Visa Application Centre

Sheraton Business Centre

Noktali sokak

Kavaklidere

Ankara

مدارک مورد نیاز جهت درخواست وقت سفارت انگلیس در آنکارا

  1. اسکن صفحه اول پاسپورت
  2. تکمیل شدۀ فرم فارسی سفارت انگلیس
  3. رزرو هتل / دعوتنامه و مدارک اقامتی دعوت کننده

لیدری وخدمات آن در سفارت انگلیس در استانبول شامل موارد زیر می باشد :

  1. همراهی مسافر از هتل / محل اقامت در استانبول تا درب کنسولگری ایران
  2. همراهی مسافر از کنسولگری ایران تا سفارت انگلیس ( شرکت تله پرفرمنس ) : انجام کارهای مترجمی ، همراهی و راهنمایی سفارت انگلیس
  3. همراهی از سفارت انگلیس دوباره تا درب کنسولگری ایران
  4. همراهی از سفارت این تا محل اقامت مسافر در استانبول لازم به ذکر است که در صورت نزدیک بودن محل اقامت مسافر هزینه های تاکسی و رفت و آمد با این مرکز میباشد و در غیر اینصورت با خود متقاضیست.

هزینه گرفتن وقت سفارت انگلیس در آنکارا

جهت اطلاع از هزینه ها با کارشناسان ما تماس بگیرید . واریزی سفارت انگلیس در حال حاضر ۱۲۷ دلار می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی انگلستان

  • دو قطعه عکس در ابعاد ۴٫۵*۳٫۵
  • ارئه اصل و یا کپی دعوتنامه معتبر. در صورت نداشتن دعوتنامه ارائه رزرو هتل در انگلستان الزامی است.
  • اصل پاسپورت فعلی با حداقل اعتبار ۶ ماه از تاریخ مسافرت به انگستان و ارائه اصل پاسپورت های قبلی.
  • یک نسخه تکمیل شده از فرم آنلاین درخواست ویزا به همراه برگه تاییدیه وقت و تاییدیه واریزی وجه سفارت که توسط این مرکز انجام پذیر است.
  • اصل و ترجمه رسمی شناسنامه
  • اصل و ترجمه رسمی سند ازدواج
  • اصل و ترجمه کارت پایان خدمت
  • اصل ریز پرینت حساب شخصی و جاری به زبان لاتین برای ۵ ماه گذشته، سپرده های بانکی و….
  • برای مدیران و سهامداران اصل ریز پرینت حساب شرکت و شخصی به زبان لاتین برای ۶ ماه گذشته الزامی است.
  • مدارک میزبان در انگلستان. دعوتنامه به همراه کپی پاسپورت و مدارک اقامتی دعوت کننده، پرینت حساب
  • بانکی، مدارک شغلی و گواهی اشتغال به کار با ذکر درامد، فیش حقوقی، سند ملکی ملک محل اقامت در
  • انگلستان یا اجاره نامه، آخرین برگ مالیاتی پرداخت شده، قبوض پرداختی از قبیل آب برق و گاز و…
  • اصل و ترجمه رسمی سند ملکی، در صورت اجاره دادن، اصل و ترجمه اجاره نامه
  • اصل و ترجمه رسمی مدارک شغلی مربوطه از قبیل: گواهی اشتغال به کار که در آن سمت و تاریخ
  • درخواست مرخصی ذکر شده باشد و اینکه آیا این مرخصی با حقوق میباشد یا خیر، جواز کسب، پروانه
  • فعالیت، کارت بازرگانی، لیست بیمه ۶ ماه آخر، برگه مالیاتی پرداخت شده، کارت پرسنلی حکم کارگزینی،
  • حکم بازنشستگی، کارت بازنشستگی، پروانه مطب، کارت مهندسی، کارت دانشجویی و …
  • کپی از کلیه صفحات پاسپورت حتی صفحات سفید پاسپورت الزامی است.

ترجمه رسمی دارالترجمه برای تمامی مدارک فوق کافیست و نیازی به مهر دادگستری و تایید وزارت امور خارجه نمی باشد.

در صورت کامل نبودن مدارک شغلی خود از مدارک شغلی همسر هم میتوانید استفاده نمایید.

 

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

وقت سفارت انگلیس در دبی

وقت سفارت انگلیس در دبی برای اخذ ویزای انگلیس و سفر به این کشور ابتدا …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *