وقت سفارت انگلیس ، ویزای انگلیس

وقت سفارت انگلیس

آندسته از متقاضیانی که خواهان سفر به انگلیس هستند در جریان باشند که برای مسافرت کردن به انگلیس می بایست اول از همه درصدد اخذ ویزای انگلیس باشند از اینرو می بایست با اخذ وقت سفارت انگلیس اقدام به سفر نمایند و در جریان باشند که با توجه به زمانبر بودن اخذ وقت سفارت انگلیس متقاضیان سفر به انگلیس می بایست ۲ تا ۳ ماه قبل از تاریخ سفر پیش نیازهای لازم برای اخذ وقت سفارت انگلیس رو انجام بدند.

مراحل تعیین وقت سفارت انگلیس

متقاضیانی که درصدد اخذ ویزای انگلیس هستند باید به این نکته توجه داشته باشند که جهت سفر به انگلیس می بایست بسته به هدفشان از سفر در صدد اخذ یکی از ویزاهای توریستی، تجاری، اقامتی، دانشجویی و… باشند از اینرو بعد از مشخص شدن هدف از سفر بسته به نوع ویزای تقاضا شده می بایست اقدام به تکمیل کردن فرم ویزای مربوطه نمایید.

با توجه به روال تکمیل کردن  فرم درخواست ویزای انگلیس این نکته رو بخاطر داشته باشید که بعد از تکمیل کردن فرم درخواست ویزا و ارسال کردن آن امکان تصحیح و ویرایش فرم وجود نخواهد داشت  همچنین بعد از مشخص شدن وقت سفارت و رزرو وقت  مورد نظر متقاضیان می بایست در بازه زمانی ۳ ساعته اقدام به پرداخت وجه واریزی سفارت نمایند و از آن جایی که پرداخت وجه سفارت انگلیس تنها با روش های پرداختی همچون ویزاکارت، مستر کارت ، پی پال امکانپذیر می باشد و با توجه به عدم در دسترس نبودن کارت های اعتباری بین المللی بین عموم  مسافرین پیشنهاد ما به متقاضیان ویزای انگلیس پرداخت واریزی وجه سفارت انگلیس از طریق شرکت ویزابان می باشد.

وقت سفارت انگلیس

برای مشاوره با شماره های ۲-۶۶۹۰۹۶۷۰-۰۲۱ تماس بگیرید

وقت فوری سفارت انگلیس

با توجه به تقاضای بسیاری از متقاضیان جهت سفر در تاریخی خاص به انگلیس و از آن جایی که بعد از تکمیل کردن و ارسال کردن فرم درخواست ویزای انگلیس امکان تغییر و اصلاح آن وجود نخواهد  داشت و با توجه به در دسترس نبودن کارت های اعتباری بین المللی جهت پرداخت واریزی سفارت متقاضیان تنها می بایست بعد از مشخص شدن وقت سفارت جهت مصاحبه حضوری ، انگشت نگاری، تحویل دادن مدارک به یکی از کارگزاری های سفارت انگلیس در تهران یعنی شرکت VFS Global ، آنکارا، استانبول، دبی و ابوظبی مراجعه نمایند.

با توجه به شرایط  گفته شده جهت اخذ ویزای انگلیس و زمانبر بودن اخذ وقت سفارت انگلیس شرکت ویزابان  با داشتن کادری متخصص در زمینه وقت فوری سفارت انگلیس آماده مشاوره به متقاضیان وقت فوری انگلیس می باشد.

مدارک لازم  جهت  وقت فوری سفارت انگلیس

گروه متخصصین ویزابان به متقاضیان اخذ وقت فوری سفارت انگلیس این پیشنهاد رو میده که با ارسال کردن مدارک زیر به کارشناسان گروه ویزابان این اطمینان رو بده که در اسرع وقت نسبت به تکمیل کردن اطلاعات آنها و اخذ وقت فوری سفارت انگلیس اونها اقدامات لازم رو انجام بده. مدارک مورد نیاز وقت فوری سفارت انگلیس عبارتند از :

  • ارسال کردن صفحه اول پاسپورت شخص متقاضی
  • تکمیل فرم درخواست ویزای انگلیس که توسط هر یک از متقاضیان و به زبان فارسی تکمیل شده باشد.
  • ارسال دعوتنامه در صورت وجود داشتن درغیر اینصورت ارائه واچر هتل الزامی می باشد.

دریافت وقت انگلیس در آنکارا، استانبول

با توجه به توضیحات ارائه شده در ابتدای مقاله، متقاضیانی که خواستار اخذ وقت سفارت انگلیس در آنکارا هستند با مراجعه به شرکت Teleperformance و با ارائه مدارک مورد نیاز درصدد اخذ ویزای انگلیس برآیند و توجه داشته باشند که در روز مصاحبه در سفارت اصل گذرنامه آنها جهت تطبیق دادن توسط افسر سفارت تحویل گرفته می شود

و تا اعلام نتیجه در سفارت به امانت گذاشته می شود که در اینصورت برگشت متقاضیان به ایران منوط به داشتن پاسپورت خواهد بود که در این خصوص متقاضیان باید اقدام به دریافت برگه عبور نمایند.

دریافت وقت انگلیس در تهران

آن دسته از متقاضیان سفر به انگلیس که تهران را برای مصاحبه  و انگشت نگاری انتخاب کرده اند باید در نظر داشته باشند که شرکت کارگزاری انگلیس در تهران VFS GLOBAL  نامیده می شود از اینرو کلیه متقاضیان می بایست جهت انگشت نگاری در این مرکز حاضر شوند یکی از تخصص های ویزابان اخذ وقت سفارت انگلیس و اخذ ویزای انگلیس می باشد.

از این رو متقاضیان سفر به انگلیس جهت مشاوره در زمینه اخذ وقت سفارت انگلیس و ویزای انگلیس می توانند با کارشناسان ما در ویزابان با شماره های ۲-۶۶۹۰۹۶۷۰-۰۲۱ تماس حاصل نمایند.

 

تلگرام ویزای انگلیس

ویزای توریستی انگلیس

جالب است بدانید که ویزای کشور انگلستان در میان سایر ویزاها از اعتبار بسیار زیاد و خاصی برخوردار است. برای ورود به کشور انگلستان به غیر از اتباع عضو اتحادیه اروپا، مردم سایر کشورها باید برای اخذ ویزای این کشور اقدام نمایند. برای گرفتن ویزای توریستی انگلیس باید از طریق کنسولگری بریتانیا و یا سفارت انگلیس در کشور خود اقدام نمایید. انگلیس بزرگترین کشور بریتانیا می باشد. همینطور لندن پایتخت این کشور بزرگترین پایتخت اروپا نیز می باشد. گردشگران بسیاری سالیانه به خاطر جاذبه های گردشگری این کشور از جمله وجود کیلومترها نوار ساحلی و داشتن فرهنگ و تاریخ منحصر به فرد به انگلستان سفر می کنند.

اقدام برای دریافت وقت از سفارت برای ویزای توریستی انگلیس

مراحل و پروسه درخواست ویزای توریستی انگلیس و صدور آن به مراحل صدور ویزای سایر کشورها شباهت دارد. همانطور که می دانید ویزای توریستی هر کشور به افرادی تعلق می گیرد که هدف از سفرشان گردش، تفریح و یا دیدار با سایر اعضای خانواده ساکن در کشور مقصد می باشد.

برای دریافت ویزای توریستی انگلیس با هدف تفریح و گردشگری در ابتدای کار فرد متقاضی باید فرم تقاضای ویزای انگلیس را در وب سایت سفارت و یا کنسولگری این کشور به صورت آنلاین تکمیل نماید. پس از تکمیل فرم آنلاین به صورت خودکار برای فرد متقاضی دریافت ویزای توریستی انگلیس ایمیلی در مورد تعیین وقت ملاقات در سفارت ارسال خواهد شد.

مشخص کردن وقت ویزای کشور انگلیس برای مصاحبه نیست زیرا دریافت ویزای این کشور نیاز به مصاحبه ندارد. اما حضور فرد متقاضی دریافت ویزای انگلیس در محل سفارت این کشور برای انگشت نگاری، ارائه مدارک درخواستی و پرداخت هزینه ویزا الزامی می باشد. در این مرحله اصل مدارک و گذرنامه فرد متقاضی دریافت ویزای انگلیس به همراه کپی آن ها در اختیار بخش ویزای سفارت انگلیس است و در ازا آن یک رسید تحویل داده می شود. بعد از صادر شدن ویزا مدارک اصلی که در اختیار سفارت است به فرد متقاضی بازگردانده می شود.

ویزای توریستی انگلیس

برای مشاوره با شماره های ۲-۶۶۹۰۹۶۷۰-۰۲۱ تماس بگیرید

آدرس سفارت انگلیس در تهران

سفارت این کشور در تهران به آدرس خیابان فردوسی، پلاک ۱۹۸ واقع شده است.

تلفن تماس: ۰۲۱۶۴۰۵۲۰۰۰

کدپستی: ۱۱۳۱۶۹۱۱۴۴

سفارت این کشور در روزهای هفته از یکشنبه تا پنج شنبه در ساعات ۷:۳۰ صبح الی ۱۴:۳۰ آماده خدمت رسانی به مراجعین محترم می باشد.

انواع ویزای کشور انگلستان

ویزای این کشور در سه نوع شش ماهه، یک ساله و پنج ساله برای متقاضیان دریافت ویزای این کشور در انواع زیر با توجه به هدف از سفر صادر می شوند.

  • ویزای شهروندی انگلستان
  • ویزای کار
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای گردشگری و توریستی
  • اخذ ویزای این کشور از طریق بستگان و یا ازدواج

مراحل دریافت ویزای انگلیس

  • باز کردن اکانت کاربری با یک آدرس ایمیل فعال در وب سایت سفارت و یا کنسولگری بریتانیا
  • مشخص کردن نوع ویزای درخواستی با توجه به هدف سفر
  • تکمیل فرم تقاضای دریافت ویزا که برای هر یک از متقاضیان باید به صورت جداگانه اطلاعات درخواستی که در فرم ذکر شده است کامل گردد.
  • امضای الکترونیک فرد متقاضی. این امضا صحت اطلاعات وارد شده را تایید می کند.
  • گرفتن وقت ملاقات از سفارت. گرفتن وقت ویزا سه شنبه ها در ساعت ۱۳:۰۰ به صورت هفتگی تعیین می شود. متقاضیان دریافت ویزای انگیس باید در این زمان خاص حتما برای تعیین وقت ملاقات اقدام کنند.
  • پرداخت هزینه صدور ویزای انگلیس
  • و در نهایت رجیستر کردن اطلاعات برای بازگرداندن پاسپورت فرد متقاضی دریافت ویزا.

مدارک لازم برای صدور ویزای انگلیس

  • دو قطعه عکس رنگی که زمینه آن ها سفید باشد.
  • اصل شناسنامه
  • کارت ملی
  • اصل گذرنامه دارای یک سال اعتبار و ارائه گذرنامه های قدیمی
  • واچر هتل
  • اصل سند ازدواج
  • اصل و کپی اسناد و اموال غیر‌منقول متقاضی و همسر وی
  • اصل مدارک شغلی مانند گواهی اشتغال به کار، پروانه کسب، لیست بیمه، کارت پرسنلی، حکم و کارت بازنشستگی، پروانه مطب، کارت مهندسی، کارت پانشجویی و…
  • اصل ریز پرینت حساب شخصی و جاری سه ماه گذشته. برای مدیران و سهامداران اصل ارائه اصل ریز پرینت حساب شرکت و شخصی شش ماه گذشته الزامی است.
  • ارائه اصل اجاره نامه املاکی که سند آن ها ارائه شده است.
  • گواهی سپرده یا سهام و اوراق بهادار
  • اصل یا کپی دعوتنامه در صورت وجود؛ در این حالت باید کلیه مدارک میزبان شامل برگه‌های مالیاتی سه ماه گذشته، کپی پاسپورت یا اقامت دائم، پرینت حساب بانکی، مدارک شغلی، سند محل اقامت، قبوض پرداختی نیز ارائه شوند)

تمامی مدارک ذکر شده باید به انگلیسی ترجمه شده باشند.

 

مدت زمان لازم برای صدور ویزای انگلیس

امکان طول کشیدن مدت زمانی تا ۲۰ روز جهت بررسی مدارک توسط سفارت به منظور صادر کردن ویزای این کشور وجود دارد.

در صورتی که بخش ویزای سفارت انگلیس متوجه ارائه اطلاعات نادرست و یا مدارک جعلی از طرف فرد متقاضی دریافت ویزا شود مسئولان سفارت این کشور می توانند علاوه بر این که درخواست دریافت ویزای متقاضی را رد کنند برای مدت زمان ده سال از تمامی درخواست های فرد خاطی برای صدور و دریافت هرنوع از ویزاهای این کشور جلوگیری کنند.

شانس اخذ اقامت توریستی انگلیس

شانس اخذ ویزای توریستی این کشور برای افرادی که به همراه خانواده خود جهت اخذ ویزای توریستی کشور انگلستان اقدام می نمایند پایین تر از افرادی است که به صورت انفرادی جهت اخذ ویزای توریستی کشور انگلستان اقدام می نمایند. بطور مثال در صورت احراز شرایط فوق الذکر مثل نامه حساب بانکی ،اسناد ملکی و دیگر مدارک مورد نیاز، اگر در یک خانواده ۴ نفره پدر یا مادر خانواده به صورت انفرادی اقدام به دریافت ویزای توریستی انگلستان نمایند، شانس زیادی جهت اخذ ویزای توریستی کشور انگلستان خواهند داشت. اما اگر همه خانواده جهت اخذ ویزای توریستی انگلستان به صورت همزمان اقدام نمایند، همه افراد از شانس کمتری در اخذ ویزای توریستی کشور انگلستان برخوردار خواهند بود.

پارامتر دیگری که می تواند شانس افراد را در جهت اخذ ویزای توریستی انگلستان افزایش دهد، حضور یک فرد از اقوام درجه اول فرد نظیر پدر، مادر، برادر، خواهر و …. در کشور انگلستان است.

بدین صورت که اگر یکی از اقوام فرد، دعوت نامه ای جهت بازدید وی از ایشان، برای فرد متقاضی ارسال نماید، شانس اخذ ویزای توریستی کشور انگلستان برای فرد، افزایش می یابد.

گفتنی است ویزاهای توریستی در کشور انگلستان همانندکشور آمریکا می باشد و نسبتا شرایط یکسانی را دارا می باشند.

ویزاهای توریستی در اقصی نقاط دنیا بصورت ویزاهای تک وروده (Single entry) و یا ویزاهای چند وروده (Multiple) به افراد متقاضی اختصاص می یابند. در سال های اخیر کشور انگلستان، ویزاهای توریستی خود را بصورت ویزاهای چند وروده به متقاضیان ورود به خاک کشور انگلستان از طریق ویزای توریستی ارائه می دهد.

شرایط اقامت انگلستان پس از ورود با ویزا توریستی

افراد می توانند با ورود به کشور انگلستان در چند حالت ذیل، شرایط اخذ اقامت انگلستان را پس از ورود به کشور انگلستان فراهم نمایند.

اول اینکه فرد در مدت حضور خود در انگلستان، بتواند یک فرصت شغلی و یا یک زمینه کارآفرینی را جهت اخذ اقامت انگلستان فراهم آورد تا پس از بازگشت از انگلستان بتواند برای انواع دیگر ویزا نظیر ویزای کار و یا اخذ اقامت کارآفرینی اقدام نماید.

روش دومی که افراد در راستای اخذ اقامت انگلستان پس از ورود به کشور انگلستان اتخاذ نمایند، اقدام جهت اخذ اقامت از طریق انواع پناهندگی می باشد.